Viser alle 11 resultater

Hoodies og Sweatshirts til din yoga praksis

Own it by CT har udvalgt et lækkert sortiment af hoodies og sweatshirt, som alle kan bruges I din yoga praksis, til meditation, i savasana, men også til andre former af motion såsom fitness, pilates og løb.

Endvidere er de smarte til almindelig streetwear og vores hoodies og sweatshirts kan alle kombiners med eventuelt et par jeans.


Lækre og modebevidste yoga hoodies til kvinder

Chloé som er medejer af Own it by CT og som også driver vores yogastudie Yogazensation i Hørsholm, har nøje udvalgt vores yoga hoodies og yoga sweatshirts med øje for at de skal være både behagelige og bløde at have på men også at de skal være smarte, så vores kunder kan føle sig lækre både på vej til yoga, på yoga måtten og på turen hjem efter yoga.

Det er vigtigt for os i Own it by CT, at din yoga hoodie eller yoga sweatshirt er lavet i en kvalitet med lang holdbarhed, da vi ved at en god yoga hoodie eller yoga sweatshirt vil blive brugt ofte.

Hos Own it by CT går vi meget op i miljøet og vi prøver så vidt muligt, at finde yoga hoodies og yoga sweatshirts, som er miljøvenlige og gerne lavet af genbrugsmaterialer.

Bæredygtige yoga sweatshirts til damer online

Hos Own it by CT fører vi hoodies og sweatshirts fra Shambhala og OGNX som er begge er europæiske mærker med fokus på bæredygtighed.

Nedenfor finder du hvad vi vil anbefale. Vi bestræber os på at have et godt udvalg af yoga hoodies og yoga sweatshirts.