Viser alle 8 resultater

Yoga leggings og Yoga Tights


Yoga leggings til kvinder

Hos Own it by CT vil du finde lækre og smarte leggings til yoga, pilates, fitness, løb, dans og ikke mindst til hverdagsbrug.

Chloé som er medejer af Own it by CT har været yoga entusiast siden 2003, undervist siden 2005 fra eget studie Yogazensation beliggende i Hørsholm.

Chloés store erfaring indenfor Yoga har gjort at hun har prøvet mange brands af Yogaleggings, yogatights og yogabukser gennem tiden og har fået et klart billede af, hvad hun forlanger af et par yoga leggings, yogabukser og yoga tights.

For Own it by CT er det vigtigt at yoga leggings, yoga tights og yogabukser føles behageligt på kroppen, har en god pasform så de giver maksimal bevægelsesfrihed under din yoga praksis eller evt. løbetur. Du skal ikke føle at dine yogabukser, yogatights eller yogabukser sætter restriktioner i din yoga praksis.

Bæredygtige yoga tights

Ydermere er det vigtigt for os i Own it by CT at dine yoga leggings, yoga tights og yogabukser er lavet i en kvalitet med lang holdbarhed, da vi ved at et par gode yoga leggings, yoga tights og yogabukser vil blive brugt meget.

Hos Own it by CT går vi meget op i miljøet og vi prøver så vidt det er muligt at finde yoga leggings, yogabukser og tights, som er miljøvenligt, økologisk og gerne lavet af genbrugsmaterialer.

Alle vores yoga leggings, yogabukser og yoga tights er testet af Chloé og vi har brugt meget tid på at lave et udvalg til dig, som forhåbentlig falder i din smag.

Yoga tights til damer

Vores sortiment af yogaleggings, yogatights og yogabukser kan anvendes til alle former for yoga fra hot yoga, hatha yoga, yin yoga, vinyasa yoga, meditation.

Find de nyeste yoga leggings online

Klæd dig på til din næste yoga praktis med et par smarte yoga leggins fra Own it by CT, med en svedtransporterende og hurtig tørrende effekt vil du forblive let og smidig selv i de mest krævende positioner som kræver maksimal smidighed og udholdenhed.

Nedenunder vil du se det udvalg af yoga leggings og yoga tights som Own it by CT har udvalgt specielt til dig som kunde i Own it by CT.