Viser alle 3 resultater

Yoga og sports BH


Yoga og sports BH til kvinder

Hos Own it by CT ved vi at det er vigtigt med en god yoga BH, som kan give støtte samtidig med at den er behagelig at have på under din yogapraksis.

Vores yoga og sports BHér er foruden at være perfekte til yoga også yderst velegnet til både fitness, pilates, løb og andre former for aktivitet som kræver en god støtte.

Chloé som er medejer af Own it by CT og som selv har 15 års erfaring med yoga og driver sit eget studie Yogazensation i Hørsholm, har afprøvet mange forskellige styles og brands af yoga BH'er.

For Chloé er det vigtigt at en yoga BH ikke strammer for meget eller gnaver. Hendes krav til en yoga BH er, at der er god plads omkring skuldrene og den sidder fast til kroppen, samt at den er lavet i et materiale som er åndbart.

Oftest bruger Chloé sin yoga BH under en af de løse yoga toppe, som vi også har et stort udvalg i.

Yoga og sports BH til damer

Nedenfor ser du Own it by CT´s udvalg i yoga og sports BH. De er alle sammen bløde, svedabsorberende og uden bøjle og kopstørrelser. Og det er vigtigt for os hos Own it by CT at yoga og sports BH'er er lavet i et materiale som er åndbart samt svedtranspoterende og de desuden er miljøvenlige og gerne lavet i et genbrugsmateriale.

Har du spørgsmål omkring hvilken størrelse du skal bruge er vi her til at vejlede dig bedst muligt i dit valg af yoga og sports BH.