Viser alle 26 resultater

Yoga toppe & yoga tanks


Toppe og tanks til yoga, pilates eller hverdagsbrug

Hos Own it by CT vil du finde et stort udvalg i toppe og tanks som kan bruge til alle former for yoga men også til andre former for sport som fitness, pilates, løb og ikke mindst til hverdagsbrug.

Chloé som er medejer af Own it by CT, har 15 års erfaring med at dyrke yoga og underviser fra eget yogastudie Yogazensation i Hørsholm. Gennem sine mange års erfaring på yogamåtten, har hun et stort krav til sin yoga top og yoga tanks.

For Chloé er det vigtigt at en yoga top eller yoga tank er rummelig og fleksibel, så der er fri bevægelighed under din yoga praksis.

Som yogaudøver er det vigtigt at din yoga top og yoga tank bliver på plads, hvad enten du twister, strækker eller står i Down Dog.

Yoga toppe og tanks til damer

Hos Own it by CT har lavet et udvalg af yoga toppe og yoga tanks, som henvender sig til alle som har samme passion for yoga som vi selv har i Own it by CT. Vi har et sortiment, så du kan vælge, hvilke krav du har til din yoga tank eller yoga top i din yogapraksis. Nogle toppe og tanks er rummelige, løse, andre dækker foran, når du står med hovedet nedad.

Vi har taget forskellige variationer hjem, med forskellige statements på eller motiver, som kan anvendes til yoga, pilates, fitness, løb og evt til et par jeans før eller efter din yoga praksis.

Yoga toppe og tanks med bæredygtighed

Det er vigtigt for os i Own it by CT at dine yoga toppe og yoga tanks er lavet i en kvalitet med lang holdbarhed, da vi ved at en god yogatop vil blive brugt meget.

Own it by CT går vi meget op i miljøet og vi prøver så vidt det er muligt, at finde yoga toppe og tanks som er miljøvenlige, økologiske og gerne lavet af genbrugsmaterialer.

Yoga tanks og toppe til kvinder

Nedenunder vil du se et udvalg af yoga yoga toppe og yoga tanks som Own it by CT har udvalgt specielt til dig som kunde i Own it by CT.