Viser alle 3 resultater

AUM Yogamood aromaterapi til din yoga

Chloé som er medejer af Own it by CT har i mange år anvendt aromaterapi i hendes meditations- og yogaundervisning i stit yogastudie YogaZensation i Hørsholm.
Chloé oplever at yogaeleverne har stor glæde, af det ekstra velvære, som aromaterapi vækker i sanserne.
Aromaterapi er et ekstra værktøj, der komplimenterer din yogapraksis eller din hverdag, når du trænger til et boost, grounding eller til at finde ro.

Dansk bærerdygtighed og kvalitet

Own it by CT vil gerne tilbyde vores kunder Yogamood’s AUM-serie, da den er skabt på baggrund af yoga og meditation.

Chloé har selv brugt serien gennem de sidste mange år og kan stå inde for kvaliteten og effekten fra AUM-serien.
Yogamood er et dansk bæredygtigt produkt. Vi elsker at støtte danske produkter.

 

Tilbud

AUM Yoga Mood aromaterapi

AUM Activate Body Oil – 100 ml

DKK 290,00 DKK 180,00
Tilbud

AUM Yoga Mood aromaterapi

AUM Unify Body Mist – 100 ml

DKK 195,00 DKK 135,00

AUM Yoga Mood aromaterapi

AUM Unify Body Scent – 10 ml

DKK 135,00

Dit eget yoga spa hjemme

Yogamood´s AUM aromaterapi er udviklet med omhu til at forkæle sanserne, når du trænger til et moodboost i hverdagen. Yogamood tilbyder 3 forskellige duftnoter, ActivateUnify og Meditate. Tilsammen former de 3 dufte AUM, som repræsenterer 3 forskellige stemninger i yoga, aktivitet, balance og meditation. AUM er også lyden på ‘OM’, en lyd som bl.a. benyttes som meditationsmantra. AUM-produkterne findes som Body Oil – Body Scents og Body Mist.

100% rene ingredienser

I AUM Body Olie og Body Scent finder du berigende mandelolie, nærende E-vitamin og 100 % rene æteriske olier. De æteriske olier stimulerer kroppens sanser på forskellig vis og støtter den stemning du ønsker. Body Scent kan benyttes når du er på farten på dine pulspunkter, og Body Olien kan benyttes før yoga og meditation, efter badet, som massageolie, hårkur eller når du har behov for at forkæle dine sanser. Body Mist kan du benytte som et naturligt alternativ til parfume eller til at sætte en stemning i hjemmet, som roomspray.