Købsbetingelser

FORSENDELSE I DANMARK
Hos Own it by CT sender vi pakker afsted med GLS.

GLS – Alle forsendelser til GLS pakkeshop er gratis for dig, når du handler for mere end kr. 499,- . Ønsker du at få din pakke leveret hjem til dig på din privatadresse, tillægges et mindre gebyr. Se priser under den ønskede leveringsmetode i shoppen.

Hos Own it by CT afsendes din ordre inden for 1-3 hverdage efter modtagelsen af din bestilling. Betalingsbetingelserne er netto kontant.
Skulle det ske at leveringstiden er længere, for eksempel under udsalg, vil det altid stå på vores forside. 
GLS leverer fra dag til dag på alle hverdage.
Du modtager en e-mail med et track-and-trace nummer, så snart vi har sendt din pakke eller senest samme aften. Så kan du følge med i, hvornår du mod­tager din pakke via GLS’s website.
Du kan også vælge selv at afhente din pakke hos os og spare forsendelsesomkostningerne. Se click and collect
Der er vedlagt en for udfyldt returlabel til GLS. Denne er gratis at benytte. Pakken sendes dermed forsikret retur til os. Labelen er blot et tilbud og vi accepterer selvfølgelig også din returnering, hvis du ikke benytter denne label.
 
FORSENDELSE TIL UDLANDET 
Own it by CT leverer ikke til udlandet.

PAKKEN IKKE ANKOMMET?
Har GLS mistet en forsikret pakke afventer vi information/erstatning fra GLS, hvorefter du modtager dine penge retur igen.

LEVERING – FORCE MAJEURE
Ved salg af varer sker levering ab lager. Eventuel aftalt leveringsdato er omtrentlig og med forbehold for forsinkelser pga. force majeure eller andre forhold uden for Own it by CT’s kontrol. For eksempel manglende eller mangelfulde leverancer fra vores underleverandører m.v. Forsinkelser som følge heraf udskyder leveringstidspunktet for Own it by CT tilsvarende og er ikke misligholdelse.
Såfremt der indtræder forsinkelser som følge af andre forhold, berettiger det alene køber til at hæve købet og kræve erstatning, hvis der er tale om væsentlig forsinkelse. Væsentlig forsinkelse foreligger tidligst, når der er forløbet 14 dage efter købers skriftlige påkrav om levering.

ANNULERING OG ÆNDRINGER
Annullering eller ændring af en ordre kan alene ske efter skriftlig godkendelse af Own it by CT. Er din pakke allerede afsendt, når vi modtager annulleringen eller ændringen, skal du selv afholde fragtudgifterne til returneringen af varen.
 
KUNDESERVICE 
Du kan kontakte os på tlf.: 31320480 eller på mail: shop@ownitbyct.com. Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage.
Hos Own it by CT  kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med ownitbyct.com indgås aftaler på dansk.

SÅDAN HANDLER DU
Hos Own it by CT er det nemt, trygt og sikkert at handle

.Du er kun 4 klik fra at handle.
– klik på varen
– vælg størrelse
– læg i indkøbskurv
– klik på ”Til betaling”
Har du spørgsmål eller problemer med at handle skal du endelig bare skrive en mail til shop@ownitbyct.com eller ringe på 31320480.

Når vi har pakket din ordre og afsendt den til dig, trækker vi pengene på dit kort. Du modtager på samme tid – eller senest samme dags aften en e-mail med pa­kkens track-and-trace nummer. Nummeret kan du bruge på og GLS’s hjemmeside, så du kan følge med i, hvornår din pakke ankommer til dig.
Alle priser hos Own it by CT er angivet i DKK og er inklusive 25 % moms.


BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Ownitbyct.com– er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

UDSOLGTE VARER 
Er din størrelse udsolgt, eller kunne du tænke dig, at få noget specielt hjem fra et af mine mærker, er du velkommen til at skrive en mail til shop@ownitbyct.com. Vi vil med glæde undersøge, om vi kan skaffe det hjem til dig.

BETALINGSMULIGHEDER
Hos Own it by CT modtager vi følgende kort:
– Dankort
– Visa
– MasterCard
– Visa Electron


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Ownitbyct.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har god­kendt ved købet.

 
RETURRET/OMBYTNING
Alle varer er omfattet af købelovens regler om returret. Vi tilbyder dig 14 dages fortrydelsesret/ombytningsret på bestilte varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du har altså god tid til at prøve dine vare og vurdere, om det er noget du vil beholde.
Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail, telefon eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores vedlagte returseddel vi har vedlagt din ordre og sende med retur. 
Du finder en standardfortrydelsesformular her, som også kan bruges: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydeligt meddelelse om dette.
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 
Det er en forudsætning for returneringen/ombytningen, at varerne er fejlfrie og i samme stand som ved sælgers forsendelse, ikke lugter af tobaksrøg, der ikke befinder sig dyrehår på tøjet mv.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og pasform. Du må altså prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, men ikke tage den i brug, for at få hele købsbeløbet retur. Vi skal uden videre kunne sælge den videre. Returretten gælder selvfølgelig også udsalgsvarer.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Endvidere er det en forudsætning for returneringen/ombytningen af de bestilte varer, at Own it by CT  plomberingen og de øvrige etiketter stadig sidder fastgjort og ubeskadiget på den bestilte genstand.
Origi­nal emballage og æsker bedes ligeledes sendes med retur og må ikke bruges som forsendelsesæske.

 

Yogamåtter der er pakket ud af original emballage byttes ikke.
 
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 
Own it by CT
Ørbækgårds alle 329
2970 Hørsholm
 
SÅDAN SENDER DU RETUR
Benyt den æske/kuvert du har modtaget din ordre i, til at sende din vare retur. Der er vedlagt en for udfyldt returlabel til GLS. Denne er gratis at benytte. Pakken sendes dermed forsikret retur til os. Labelen er blot et tilbud til dig og vi accepterer selvfølgelig også din returnering, hvis du ikke benytter denne label.
Udfyld vedlagte returseddel og skriv hvad du ønsker vi skal gøre – bytte til anden størrelse, til anden vare eller om du ønsker pengene retur igen. 
Husk at lægge returneringss­edlen i æsken inden du lukker den og også en kopi af din faktura.
Vi anbefaler, at du sender pakken som en forsikret pakke eller benytter den vedlagte label. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
PENGE RETUR
Penge for returnerede varer overføres til købers kortkonto senest 14 dage efter modtagelse af meddelelse om fortrydelse. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen fra dig, med mindre du har fremlagt gyldig dokumentation for at have returneret den.
I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkers denne købs beløbet. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig – også eventuelle leveringsomkostninger. Dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste leveringsform vi tilbyder.
Du kan også fortryde købet ved aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 
 
BYTTE
Ønsker du at bytte en vare til anden størrelse eller en helt anden vare, skal du lave en ny ordre.
Du kan vælge:
– om vi skal sende den nye ordre med det samme, og dermed trække pengene på dit kort med det samme, og returnere pengene fra dine returvarer, når vi modtager dem.
Eller
– om vi skal vente med at afsende din nye ordre, til vi har modtaget dine ”gamle” varer retur og modregne i din nye ordre. Skriv blot i notatfeltet, at du ønsker ombytning af returvarer. Notatfeltet er på din nye ordre, på den side, hvor du angiver dine personlige oplysninger.

REKLAMATION
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Alle varer er nøje kontrolleret inden vi sender dem afsted til dig. Skulle der mod forventning være en fejl eller mangel i den vare du har modtaget, bedes du hurtigst muligt skrive en mail til shop@ownitbyct.com eller ringe til vores kundeservice på 31320480.
Vi vil forsøge, enten at udbedre fejlen eller manglen, give et afslag i prisen eller forsøge at få en tilsvarende vare hjem fra vores leverandører. Dette vurderer vi ud fra den konkrete sag.
De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller en mangel inden for 2 år efter du har modtaget varen. Reklamationsretten gælder ikke, når der er tale om almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen m.m. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, betaler vi selvfølgelig dine forsendelsesomkostninger, hvis du ønsker at returnere varen, eller bytte den til noget andet.
 
Send varen til:
Own it by CT
Reklamation
Ørbækgårds alle 329
2970 Hørsholm
 
Vedlæg en beskrivelse af fejlen og medsend ligeledes en kopi af din kvittering/faktura. Du skal sørge for at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at få en kvittering for dine returneringsomkostninger, så vi kan refundere beløbet. Vi modtager ikke vare sendt pr. efterkrav.
Såfremt køber mener, at der foreligger forsinkelse eller der er mangler ved det solgte, bedes du straks og gerne senest på dagen for varens modtagelse, reklamere skriftligt.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
 
ERSTATNING, FORSINKELSE ELLER MANGLER
Erstatningskrav over for Own it by CT som følge af dit direkte tab kan ikke overstige fakturabeløbet ekskl. moms for den solgte vare. Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.
 
ERSTATNING – PRODUKTANSVAR
Own it by CT kan ikke gøres erstatningsansvarlig som følge af produktansvar, medmindre køber kan dokumentere, at indtrufne skade skyldes fejl eller forsømmelse begået af Own it by CT. Own it by CT kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, som følge af fejl ved den af os leverede ydelse.
I det omfang Own it by CT over for tredjemand pålægges produktansvar, er køber forpligtet til at holde Own it by CT skadesløs i samme omfang, som Own it by CT’s ansvar er begrænset i nærværende bestemmelse.

PERSONLIGE OPLYSNINGER 
Hos Own it by CT bliver alle personlige oplysninger behandlet i overensstemmelse med persondataloven og vi følger samtlige retningslinjer, som er påkrævet af Forbrugerstyrelsen. Vi bruger kun dine oplysninger til at gennemføre din ønskede handel.
For at du kan handle hos os, skal du afgive følgende oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse
Personoplysningerne registreres hos Own it by CT ApS opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte hos for Own it by CT ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Ownitbycy.com er Own it by CT ApS.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Ownitbyct.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen person­følsomme oplysninger.
Som registreret hos Own it by CT ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbin­delse hermed rettes til Own it by CT ApS via e-mail shop@ownitbyct.com

FORBEHOLD
Alle oplyste priser er inkl. moms.
Din ordre er først endeligt bindende, når vi manuelt har godkendt ordren.
Er din vare udsolgt sender vi en mail til dig med det samme og din betaling annulleres. Har du bestilt mere end en vare, sender vi den resterende ordre. Vi trækker selvfølgelig kun det beløb på dit kort, som du modtager varer for.
Vi gør os meget umage med, at vise varerne så virkelighedstro som muligt, og at alle relevante detaljer er vist på billederne og beskrevet i teksten til varen. Dog vises farver forskelligt fra skærm til skærm, samt opfatter vi billeder forskelligt. Derfor kan vi ikke garantere, at din vare har lige præcis den farvenuance, som vises på din skærm. Nogle farver er vanskelige at gengive på billeder. Er det tilfældet ved en vare, vil vi altid skrive det i teksten, så du er forberedt på dette.

VÆRNETING OG LOVVALG:
Tvister mellem Own it by CT og køber afgøres ved retten i den retskreds, hvor køber bor. Dansk ret finder anvendelse.

COPYRIGHT
Indholdet på www.ownitbyct.com herunder tekster, billeder, design m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Uautoriseret brug af ovenstående vil medføre retsforfølgelse.